Na 11 jaar stopt de Telegraaf helaas met de Utrecht pagina. Vanaf de eerste krant op 25 september 2012 tot en met vandaag heb ik meegewerkt aan deze pagina. Dagelijks met veel plezier en passie opzoek naar nieuws, nieuws maken en uiteraard de bijbehorende foto’s. Met meer dan 3000 foto’s in de krant. Mooie momenten, bijzondere momenten en hele heftige momenten. Het is allemaal de revue gepasseerd.

In de ruim 11 jaar ben ik op veel bijzondere plekken geweest, waar je als burger niet kan/mag komen en heb ik zoveel bijzondere (bekende) mensen voor de lens mogen hebben. Dankbaar voor het zeer grote netwerk en vriendschap dat ik in die jaren heb opgebouwd. Maar ook een Shout Out naar alle redacteuren die er gewerkt hebben. Want het verhaal en de pagina maak je met z’n alle! Uiteraard blijf ik voor de media beschikbaar. Maar de dagelijkse frequentie zal minder zijn.