Menno Bausch

  • Fotostudio
  • Bruidsfotografie
  • Portretfotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Winkel

Newborn Fotografie

De allereerste dagen van je pasgeboren baby zijn heel bijzonder. Je kunt ze vastleggen om als blijvende herinnering te bewaren. Als fotograaf herik uitgebreide ervaring in het vastleggen van de tederheid en puurheid van pasgeborenen. Ik begrijp de specifieke behoeften van deze bijzondere fotosessies en neem de tijd om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren.

Ik begrijp dat de eerste dagen met een pasgeborene hectisch kunnen zijn. Daarom bied ik flexibele afspraakmogelijkheden en kom ik zelfs bij jou thuis voor de fotosessie, zodat jij en je baby zich op hun gemak voelen. Bekijk onze galerij voor een glimp van onze eerdere werk. Laat je inspireren door de liefdevolle momenten die we hebben vastgelegd.

Afdrukken
De foto’s kunnen worden afgedrukt in een album, of om als blijvende berinnering aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, formaten en materialen. Bij ons in de fotostudio hangen verschillende voorbeelden.

Geboortekaartje
De foto’s van je zwangere buik of van de newborn shoot zijn ook goed te gebruiken voor het geboortekaartje. Wij kunnen deze kant en klaar aanleveren voor drukwerk, eventueel met teksten. 

Neem Contact Op
Klaar om de magie van de eerste dagen met je newborn vast te leggen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Light Dark