Newborn fotografie Zeist

Newborn

De allereerste dagen van je pasgeboren baby zijn heel bijzonder. Je kunt ze vastleggen om als blijvende herinnering te bewaren. Een newborn shoot wordt binnen drie weken na de geboorte gemaakt en de beste periode is rond de tweede week. Je baby slaapt dan veel en kan heel makkelijk in verschillende poses worden gefotografeerd.
Bekijk voorbeelden van onze foto’s in de fotogalerij

 

 

 

 

Newborn fotografie

Fotostudio of thuis

Een sessie kan in onze fotostudio, maar ook bij jullie thuis worden gemaakt. Voor een newborn sessie neem ik ruim de tijd zodat er tijd is om tussendoor te voeden. Naast het fotograferen van de baby zal ik natuurlijk ook een familieportret maken.

 

 

 

 

 

 

Newborn fotografie

Geboortekaart, online of in de studio bestellen

Afdrukken
De foto’s kunnen worden afgedrukt in een album, of om als blijvende berinnering aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, formaten en materialen. Bij ons in de fotostudio hangen verschillende voorbeelden.

Geboortekaartje
De foto’s van je zwangere buik of van de newborn shoot zijn ook goed te gebruiken voor het geboortekaartje. Wij kunnen deze kant en klaar aanleveren voor drukwerk, eventueel met teksten. Wil je meer informatie over zwangerschapsfotografie bel of mail ons.

 

 

 


Call Now ButtonBel ons!