Menno Bausch

  • Fotostudio
  • Bruidsfotografie
  • Portretfotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Winkel

Pasfoto’s buitenland

Heeft u een pasfoto nodig buitenlands ID-kaart, paspoort of visum?

 
Bij Menno Bausch Fotografie bent u aan het juiste adres!

Wanneer u uw paspoort, rijbewijs, ID kaart of visum moet verlengen voor een ander land dan Nederland heeft u ook een goed lijkende en recente pasfoto nodig. Bij ons in de studio kunt u zonder afspraak terecht voor het maken van uw pasfoto. Wij kunnen pasfoto’s verzorgen voor u voor diverse landen. Hieronder vind u een selectie van de landen waarvoor wij pasfoto’s maken. Staat uw land er niet bij? Geen zorgen, ook van het land waarvoor u uw pasfoto nodig heeft kunnen wij uw pasfoto maken. 

U vind ons aan de Weeshuislaan 12 in Zeist

Wij zijn toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen

Is het voor u niet mogelijk om naar onze studio te komen, dan kunnen wij uw pasfoto ook verzorgen op de locatie waar op dat moment verblijft.

Aanpassing van de eisen

Normaliter zijn wij op de hoogte van de regels en de eisen die een land stelt aan een pasfoto. Het kan voorkomen dat een land besluit de eisen voor het maken van een pasfoto te wijzigen. Wij raden u daarom aan om het formulier dat u van uw consulaat krijgt mee te nemen wanneer u de pasfoto laat maken. Wij gaan graag de eisen voor u na waardoor u altijd de juiste pasfoto van ons mee krijgt.                          

Turkije
Rusland
Australië
België

Polen
Marokko
Iran
India
Engeland
Duitsland
China
Canada
Amerika
Light Dark