Menno Bausch

  • Fotostudio
  • Bruidsfotografie
  • Portretfotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Winkel

Pasfoto’s voor paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en visum

Menno Bausch Fotografie Zeist voor uw Pasfoto’s voor paspoort, rijbewijs en visum

Ook voor uw pasfoto’s kunt u bij ons terecht. Voor zowel officiële documenten als voor overige documenten. Voor de officiële documenten zoals paspoort, ID kaart en rijbewijs worden tegenwoordig strenge eisen gesteld. Marigold Menno Bausch Fotografie is gecertificeerd in het maken van goede pasfoto’s en de gemeente beveelt ons ook aan. Het maken van de pasfoto’s duurt ongeveer vijf minuten. Uiteraard kunt u de foto eerst bekijken op een monitor voordat wij de foto afdrukken. Ook van baby’s, peuters en kleuters maken wij de foto’s. Voor kinderen tot zes jaar zijn de eisen soepeler. een set pasfoto’s bestaat uit zes stuks. Dit kunnen zes officiële zijn of drie officiële en drie gezellige foto’s. Onze winkel en fotostudio zijn rolstoelvriendelijk 

Pasfoto’s online verlengen Rijbewijs

Rijbewijs online verlengen voor alle aangesloten gemeentes

Verloopt je rijbewijs binnenkort of wil je je rijbewijs uitbreiden met een categorie? Menno Bausch Fotografie in Zeist is een erkende pasfotograaf waarbij je een pasfoto kan laten maken en gelijk de digitale aanvraag procedure kan laten beginnen voor het verlengen van je rijbewijs. Als je meer wil weten over het proces klik hier.

 

Afwijkende maten voor visum.

Naast het maken van de pasfoto’s met Nederlandse eisen, maken wij ook de foto’s voor andere landen zoals Amerika, Griekenland en India. De foto’s kunnen in de meest voorkomende maten worden geprint of worden gemaild. Ook deze foto’s zijn direct klaar.

 

Pasfoto’s op locatie

Niet iedereen is mobiel om naar de studio te komen voor pasfoto’s. Dat is geen probleem! Dan komen wij naar u toe. Zo verzorgen wij bij meerdere zorginstellingen en verzorgingshuizen de foto’s maar komen wij ook graag bij thuis. Als het nodig is beschikken wij over een mobiele studio die binnen enkele minuten staat en daarom kost het maken van de foto weinig tijd. Een set pasfoto’s van 6 stuks op locatie in de gemeente Zeist inclusief Den Dolder, Austerlitz, Huis ter heide en Bosch en Duin kost 25.00 euro. Als er meerdere personen op één locatie op de foto gaan rekenen wij een kwantum korting. 

 

Foto’s voor CV, Linkedin e.d.

Zijn de pasfoto’s ook geschikt voor cv, Linkedin e.d. ? Ja dat kan, echter raden wij aan om te kiezen voor een internetshoot. Wij maken dan een portretsessie in de studio en ontvangt u de foto’s digitaal.

Light Dark