Informatie bruidsreportage

Dank voor de interesse in mijn fotografie. Het blijft een eer om een bruidsreportage te mogen maken. Door mijn ervaring én passie voor bruidsfotografie heb ik oog voor elk moment. Ik sta daarmee garant voor hoge kwaliteit. Doordat ik, jullie en jullie wensen graag leer kennen, kan ik jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier op beeld vastleggen. Graag maak ik een afspraak met jullie om elkaar te leren kennen en om te kijken of mijn stijl bij jullie past. Na het gesprek kan ik een vrijblijvende offerte geven. De prijzen voor mijn bruidsreportage zijn inclusief een usb stick met de gemaakte foto’s in hoge resolutie, logo vrij en reiskosten. Ik fotografeer in geheel Nederland.

 Jullie Bruiloft

Het wordt jullie trouwreportage, dus fotografeer ik ook graag op de plekken die jullie een warm hart toedragen en in de stijl die bij jullie past! Op deze locaties voelen jullie je thuis en dat zal je ook terug zien in de foto’s. Uiteraard kan ik advies geven over buiten- en binnenlocaties.

 Familie & Vrienden

Familie, vrienden en uiteraard jullie gasten vieren deze dag met jullie mee! Naast jullie als bruidspaar worden ook zij uitgebreid gefotografeerd. En zal ik van hen ook die momenten vastleggen die voor jullie belangrijk zijn. Zo vormen zij samen met jullie  een fantastische herinnering van jullie bruiloft.

 Details

Ik leg jullie bruiloft vast door niet alleen te letten op details. Maar ook door te reageren op hetgeen er spontaan gebeurd. Hierdoor wordt jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier door ons gefotografeerd. Het beeld dat wij van jullie bruiloft maken is daardoor creatief, persoonlijk én uniek!

Trouwalbum

Na het maken van de bruidsreportage is het mogelijk (afhankelijk van jullie wensen) om jullie foto’s verwerken in een trouwalbum. Voor het verwerken van de foto’s  gebruiken wij de modernste software. Wij hebben een ruime keuze in albums. De trouwalbums kunnen naar wens worden samengesteld in diverse formaten, kleuren en covers.

 USB stick

Gemiddeld maken wij op een huwelijk 1200 foto’s. Hieruit maken wij een selectie voor het trouwalbum. Jullie ontvangen de foto’s ook op een usb-stick. Zo hebben jullie altijd de foto’s bij de hand om te bekijken en te gebruiken. De foto’s hebben een hoge resolutie en zijn logovrij.

PORTFOLIO TROUWALBUM PRIJZEN


Call Now ButtonBel ons!