Menno Bausch

  • Fotostudio
  • Bruidsfotografie
  • Portretfotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Winkel

Bruidsreportages & Trouwfotograaf in Amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu zijn jullie  opzoek naar een trouwfotograaf in Amersfoort. Het blijft een eer om een bruidsreportage te mogen maken. Door mijn ervaring als bruidsfotograaf én passie voor bruidsfotografie heb ik oog voor elk moment en ken ik de locaties en fotoplekken in Amersfoort en omgeving. Ik sta daarmee garant voor hoge kwaliteit. Doordat ik, jullie en jullie wensen graag leer kennen, kan ik jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier op beeld vastleggen. Graag maak ik een afspraak met jullie om elkaar te leren kennen en om te kijken of mijn stijl bij jullie past. Na het gesprek kan ik een vrijblijvende offerte geven. De prijzen voor mijn bruidsreportage zijn inclusief een usb stick met de gemaakte foto’s in hoge resolutie, logo vrij en reiskosten. 

Jullie bruiloft in Amersfoort
Het wordt jullie trouwreportage, dus fotografeer ik ook graag op de plekken in Amersfoort die jullie een warm hart toedragen en in de stijl die bij jullie past! Op deze locaties voelen jullie je thuis en dat zal je ook terug zien in de foto’s. Uiteraard kan ik advies geven over buiten- en binnenlocaties.

Familie & Vrienden
Familie, vrienden en uiteraard jullie gasten vieren deze dag met jullie mee! Naast jullie als bruidspaar worden ook zij uitgebreid gefotografeerd. En zal ik van hen ook die momenten vastleggen die voor jullie belangrijk zijn. Zo vormen zij samen met jullie  een fantastische herinnering van jullie bruiloft.

Details
Ik leg jullie bruidsreportage in Amersfoort vast door niet alleen te letten op details. Maar ook door te reageren op hetgeen er spontaan gebeurd. Hierdoor wordt jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier door ons gefotografeerd. Het beeld dat wij van jullie bruiloft maken is daardoor creatief, persoonlijk én uniek!

Trouwlocaties Amersfoort

Amersfoort heeft prachtige trouwlocaties in diverse stijlen zoals bijvoorbeeld Marienhof, Het Centraal Ketelhuis, De Observant en Het Oude Magazijn.

Light Dark