TROUWEN

Jullie bruiloft in beeld

De reis naar jullie trouwdag is begonnen en eindigt met een trouwalbum vol prachtige herinneringen. Ontdek hoe ik jullie dag kan vastleggen en bekijk de mogelijkheden. Door mijn ervaring én passie voor bruidsfotografie heb ik oog voor elk moment. Ik sta daarmee garant voor hoge kwaliteit. Doordat ik, jullie en jullie wensen graag leer kennen, kan ik jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier op beeld vastleggen. Graag maak ik een afspraak met jullie om elkaar te leren kennen en om te kijken of mijn stijl bij jullie past. Na het gesprek kan ik een vrijblijvende offerte geven. De prijzen voor mijn bruidsreportage zijn inclusief een usb stick met de gemaakte foto’s in hoge resolutie, logo vrij en reiskosten. Ik fotografeer in geheel Nederland.

Jullie Bruiloft

Het wordt jullie trouwreportage, dus fotografeer ik ook graag op de plekken die jullie een warm hart toedragen en in de stijl die bij jullie past! Op deze fotolocaties voelen jullie je thuis en dat zal je ook terug zien in de foto’s. Uiteraard kan ik advies geven over buiten- en binnenlocaties.

 

Familie & Vrienden

Familie, vrienden en uiteraard jullie gasten vieren deze dag met jullie mee! Naast jullie als bruidspaar worden ook zij uitgebreid gefotografeerd. En zal ik van hen ook die momenten vastleggen die voor jullie belangrijk zijn. Zo vormen zij samen met jullie  een fantastische herinnering van jullie bruiloft.

 Details

Ik leg jullie bruiloft vast door niet alleen te letten op details. Maar ook door te reageren op hetgeen er spontaan gebeurd. Hierdoor wordt jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier door ons gefotografeerd. Het beeld dat wij van jullie bruiloft maken is daardoor creatief, persoonlijk én uniek!

 

USB stick

De foto’s ontvangen jullie standaard bij ons op een USB stick in hoge resolutie en logo vrij. Hebben jullie ook gekozen voor een trouwalbum, dan kunnen jullie zelf een selectie maken voor in het trouwalbum.

Trouwalbum

Na het maken van de bruidsreportage is het mogelijk om Julie foto’s te verwerken in een trouwalbum. Er is een ruime keuze in de type albums. De trouwalbums kunnen naar wens worden samengesteld in diverse formaten en kleuren. Na ontvangst van de usb stick kunnen jullie zelf een keuze maken welke foto’s in het album komen. Als de lay out klaar is kunnen jullie deze bekijken en na jullie goedkeuring zorg ik er natuurlijk voor dat het trouwalbum de beste kwaliteit krijgt die het verdient.

Ook aan de ouders van het bruidspaar is gedacht!  Hoe leuk is het om de ouders een kleinere versie van jullie mooie trouwdag cadeau te geven? Naast het grote trouwalbum is het mogelijk om twee (of meer) kleine trouwalbums (25×25 cm) te bestellen. Wij leveren deze voor een speciale prijs. Ook is het mogelijk om mini albumpjes te bestellen met enkele hoogtepunten van jullie dag. Want welke bruid wil niet snel pronken met foto’s. Deze mini albumpjes zijn er in de maten 6×9, 10×10.

Prijzen

De prijs voor een bruidsreportage is afhankelijk wat jullie wensen zijn. De prijs kunnen jullie zelf berekenen. Wij hanteren namelijk een uurprijs van 110 euro. De geboekte uren dienen wel aansluitend te zijn. 

Bij de prijs is inbegrepen:

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in de fotostudio.

– Een offerte voor de huwelijksreportage op basis van jullie wensen.

– Vervolggesprek, ongeveer drie weken voor de trouwdag, voor het           
  bespreken van de dagplanning, locatie(s) en details.

– Het fotograferen van jullie trouwdag in de afgesproken stijl.

– Professionele nabewerking van de foto’s.

– Binnen vier weken na jullie trouwdag: alle geselecteerde foto’s in
  hoge resolutie en logovrij op USB stick.      

– Reiskosten in een straal van 50 km vanaf Zeist.
– Alle bedragen zijn inclusief B.T.W.


Call Now ButtonBel ons!