Menno Bausch

  • Fotostudio
  • Bruidsfotografie
  • Portretfotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Winkel

Pasfoto’s voor paspoort identiteitskaart en visum

Menno Bausch Fotografie Zeist voor uw Pasfoto’s voor paspoort, rijbewijs en visum

Pasfoto, Pasfoto's

Ook voor uw pasfoto’s kunt u bij ons terecht. Voor zowel officiële documenten als voor overige documenten. Voor de officiële documenten zoals paspoort, ID kaart en rijbewijs worden tegenwoordig strenge eisen gesteld. Marigold Menno Bausch Fotografie is gecertificeerd in het maken van goede pasfoto’s en de gemeente beveelt ons ook aan. Het maken van de pasfoto’s duurt ongeveer vijf minuten. Uiteraard kunt u de foto eerst bekijken op een monitor voordat wij de foto afdrukken. Ook van baby’s, peuters en kleuters maken wij de foto’s. Voor kinderen tot zes jaar zijn de eisen soepeler. een set pasfoto’s bestaat uit zes stuks. Dit kunnen zes officiële zijn of drie officiële en drie gezellige foto’s.

De studio is rolstoel toegankelijk.

De Fotomatrix Model 2020 betreft het toestaan van de achtergrondkleuren “lichtblauw en wit” naast “lichtgrijs”. Daarnaast mogen foto’s van kinderen, jonger dan zes jaar, ook geaccepteerd worden als zij niet voldoen aan de eisen “ogen op een horizontale lijn”, “hoofd gekanteld” , “schouders recht”, “neutrale blik”, “recht in de camera kijken” en “mond gesloten”.

Afwijkende maten voor visum

Naast het maken van de pasfoto’s met Nederlandse eisen, maken wij ook de foto’s voor andere landen zoals Amerika, Griekenland en India. De foto’s kunnen in de meest voorkomende maten worden geprint of worden gemaild. Ook deze foto’s zijn direct klaar.

Foto’s voor CV, Linkedin e.d.

Zijn de pasfoto’s ook geschikt voor cv, Linkedin e.d. ? Ja dat kan, echter raden wij aan om te kiezen voor een internetshoot. Wij maken dan een portretsessie in de studio en ontvangt u de foto’s op een cd of in de mail.

Pasfoto’s op locatie

Niet iedereen is mobiel om naar de studio te komen voor pasfoto’s. Dat is geen probleem! Dan komen wij naar u toe. Zo verzorgen wij bij meerdere zorginstellingen en verzorgingshuizen de foto’s maar komen wij ook graag bij thuis. Als het nodig is beschikken wij over een mobiele studio die binnen enkele minuten staat en daarom kost het maken van de foto weinig tijd. Een set pasfoto’s van 6 stuks op locatie in de gemeente Zeist inclusief Den Dolder, Austerlitz, Huis ter heide en Bosch en Duin kost 25.00 euro. Als er meerdere personen op één locatie op de foto gaan rekenen wij een kwantum korting. 

 

Photo Card Service & RDW erkend


Wij zijn aangesloten bij Photo Card Service (PHOCS) en RDW erkend voor digitale pasfoto’s voor rijbewijs.

Light Dark