Je wilt voor jouw foto of kunstwerk graag de sfeer en de uitstraling van het werk blijven zien. Een goede lijst maakt het af en vult het werk aan. Of het nu een lijst is van hout, kunststof of metaal. Al meer dan tien jaar kunt u dezelfde vakkundigheid, snelle service en goede prijzen verwachten bij ons. Wij zijn zeer actief op het gebied van alle soorten inlijstwerk. Je krijgt deskundig advies en alles wordt perfect ingelijst in ons eigen atelier.

Studiofoto

Heb je bij ons een portretfoto laten maken, adviseren wij jullie graag in de lijst keuze. In de fotostudio hebben wij diverse fotolijsten op voorraad. Tevens kunnen wij via de fotohoekjes jullie een ruime keuze aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook passe-partouts leveren. Foto’s groter dan A3 (30x45cm) plakken wij op zodat de foto’s niet gaan bobbelen.

Poster / canvas / Art Print

Ook je poster, canvas of art print kunnen wij voor jouw inlijsten. Neem je werk mee naar de fotostudio en wij kunnen je informeren over de diverse mogelijkheden.

Uw eigen foto

Een eigen foto printen en direct laten inlijsten in een wissellijst of lijst. Stuur ons je foto digitaal toe en wij controleren deze, printen de foto in eigen huis en wanneer gewenst wordt de poster ook opgeplakt op karton.