Jullie Bruiloft

Bruidsreportages

Voor een bruidspaar en de gasten is een huwelijksdag zo voorbij. Dan is het fijn om goede foto’s te hebben zodat je later nog kunt nagenieten. Het fotograferen van huwelijken vind ik ontzettend leuk om te doen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik heel goed wat de belangrijkste momenten zijn en heb ik oog voor de kleinste details. Voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar onze site julliebruiloftinbeeld

Vooraf komen jullie langs in de fotostudio om kennis te maken en bespreken wij al jullie wensen. Op de huwelijksdag leg ik elk belangrijk moment vast: de voorbereidingen, het ophalen van de bruid, ‘Ja, ik wil’, de emoties van de ouders, de gasten, taart & toost en het feest.

Na de huwelijksdag ga ik direct aan de slag met de foto’s, zodat jullie deze binnen enkele weken al hebben. Wil je de foto’s in een trouwalbum? Dat kan ook.

Droog-weer-garantie
Geen enkel bruidspaar wil in de regen op de foto’s, maar in ons land ben je nooit zeker van het weer. Als het regent op het moment dat we de trouwfoto’s op locatie willen maken en er is geen binnenlocatie beschikbaar, dan maken we deze foto’s enkele dagen later alsnog op de locatie van jullie keuze.

Trouwalbum

Van de bruidsreportage maak ik een trouwalbum in een stijl die jullie kiezen. Een mooi naslagboek met de beste foto’s en de meest bijzondere momenten waarbij ik de intieme momenten met overzichtsfoto’s combineer.

Vind je het leuk om je ouders een kleinere versie van jullie trouwalbum cadeau te geven? Naast het grote album kun je twee of meer kleine trouwalbums (25×25 cm) te bestellen.

Wil je al snel na de bruiloft pronken met de foto’s? Dan maak ik een mini-albumpje met enkele hoogtepunten van jullie trouwdag. Deze zijn er in de maten 6×9 en 10×10 cm.