Bedrijfsfotografie

BedrijfsfotografieBedrijfsfotografie

De eerste indruk van uw bedrijf, die moet goed zijn. Dit kan met bedrijfsfotografie. De juiste uitstraling in ieder communicatiemiddel. Of het voor uw website is, Linkedin of reclamedoeleinden. Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf op een unieke manier vast te leggen middels een bedrijfsreportage, waarbij kwaliteit een hoofdrol speelt. Of het nu gaat om het fotograferen van het pand, het personeel of het interieur, alles is mogelijk! U kunt ons ook inhuren voor bedrijfsfeesten, congressen en beurzen. Heeft u snel een foto nodig voor in een persbericht nodig? geen probleem! bekijk voor voorbeelden onze portfolio.

 

 

 

 

 

CF003169_1Bedrijfsfeest, Seminair, Congres

U kunt ons ook inhuren voor bedrijfsfeesten, congressen, Seminair en beurzen. Heeft u snel een foto nodig voor in een persbericht nodig? geen probleem! Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw bedrijf neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsfotografie

 Prijsinformatie

De tarieven voor een bedrijfsreportage worden per uur of per dagdeel berekend. De prijs van een offerte is incl    reiskosten, fotobewerking en levering van digitale bestellingen.  Tevens ontvangt u een overeenkomst over het gebruiksrecht.

Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw bedrijf neemt u dan contact met ons op.