Kind in container Driebergen loos alarm

Kind in container Driebergen loos alarm

Categorie : Hulpdiensten

De brandweer in Driebergen heeft zondagmiddag een ondergrondse container aan de Groenhoek overhoop gehaald. De politie kreeg een tip dat er vermoedelijk een kind in de container zou zitten. De omgeving rond de container werd met linten afgezet en de brandweer opende rond 15.30 uur de container. De brandweer haalde de container leeg, na een grondige inspectie bleek er niemand in te zitten. Het incident trok veel bekijks.

1

De hulpdiensten zijn zondagmiddag uitgerukt naar de Groenhoek in Driebergen. Er was een melding binnengekomen dat er een kind vast zat in een ondergrondse vuilcontainer. Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer opende de containter en heeft deze doorzocht. Nadat diverse vuilniszakken er uit waren gehaald door de brandweer kon men aangeven dat er geen kind in zat.

Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer 151101 Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer 7 Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer Hulpdiensten rukken uit voor kind in vuilcontainer 2


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Call Now ButtonBel ons!