Een goede laatste foto

Een goede laatste foto

Categorie : Nieuws

Geregeld komen er mensen in de winkel met een foto van een overleden dierbare. Dit kan een pasfoto zijn of een foto waar de overleden persoon op staat, ook zien wij veel foto’s binnen komen die gemaakt zijn met een mobieltje. Wij kunnen deze foto’s op verzoek vergroten en bewerken zodat deze gebruikt kan worden tijdens een condoleance of uitvaartdienst.1

Een vaak gehoord probleem met deze foto’s is, dat men eigenlijk niet tevreden is met de  foto maar bij gebrek aan een betere deze hebben gekozen.

Wij merken dat er behoeft is aan die ” goede laatste foto ” . Gelukkig zien wij steeds vaker mensen in de fotostudio die een shoot laten maken om juist een goede foto te hebben als men overlijdt. Dit zijn oudere mensen maar ook mensen die ziek zijn en niet weten hoe het verloop zal zijn.

Als men niet meer flexibel is maken wij een fotosessie thuis en wij zijn ook meerdere keren in een hospice geweest om een mooi portret te laten maken. Uit de complimenten die wij achteraf krijgen blijkt de behoefte groot.

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden voor een portretsessie kunt u contact met ons opnemen.

* i.v.m. privacy hebben wij geen voorbeeldfoto’s geplaatst.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Call Now ButtonBel ons!