Workshop Een goed begin

Een goed begin

Workshop voor camerabezitters in Zeist e.o.

Vroeger was een automatische camera een fototoestel voor mensen die geen belangstelling hadden voor fototechniek. Die alleen maar klein en makkelijk wilden. Hoewel camera’s kleiner zijn dan ooit tevoren, nemen de mogelijkheden alsmaar toe. Vaak kunnen digitale camera’s veel meer dan de bezitter eigenlijk beseft. Voor vrijetijdsfotografen die dat ook gemerkt hebben, start  Menno Bausch Fotografie een workshop voor consumenten die hun digitale camera veel beter willen leren kennen.

cur1

 

Geen ervaring vereist.
Om aan de workshop te kunnen deelnemen hoeft niets van fotografie af te weten. Tijdens de workshops van Marigold Menno Bausch Fotografie leert u met uw toestel in de hand stap voor stap hoe u nog mooiere foto’s maakt. Er is veel aandacht voor creativiteit en er wordt aandacht besteed aan compositie. Zodat u van ‘gewone’ onderwerpen bijzondere foto’s leert maken. Dus geen dorre theorie.

Iedereen is welkom!
Iedereen kan zich inschrijven voor de workshops bij Marigold Menno Bausch Fotografie; ook degenen die de digitale camera elders hebben aangeschaft.

cur2

De kosten voor deelname voor drie avonden en een ochtend durende workshop bedragen € 99,- inclusief een fraai werkboek vol handige tips. 

Uiteraard vindt alles plaats onder het genot van een kopje koffie of thee.

De datum van deze curus is:

Er is voor deze workshop nog geen datum bekend. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze cursus kan ook 1 op 1 worden gegeven. 

Bent u geïnteresseerd in onze workshop dan kunt u een email sturen naar info@marigold.nl of neem voor meer informatie contact op met Marigold Menno Bausch Fotografie via 030-6921961.

20170304-276A4428