Verjaardagsfeest Be a Model

Verjaardagsfeest Be A Model

Je bent JARIG of je vindt het leuk om zomaar eens als een echt topmodel in de schijnwerpers te staan. Niets is dan leuker om dit samen met je vriendinnen te doen!

 Dat kan bij ons! Jullie worden ontvangen met ‘kinder’ champagne en wat lekkers. Maar voor je als topmodel gefotografeerd gaat worden, worden jullie allemaal professioneel opgemaakt door visagiste. Nadat iedereen gefotografeerd is wordt er tot slot nog een groepsfoto gemaakt. Tijdens het opmaken en het maken van de foto’s is er uiteraard ook genoeg te snoepen te drinken. Iedereen ontvangt van jouw feestje een cd met vijf portretfoto’s en de groepsfoto. Bij Marigold Menno Bausch Fotografie wordt gezorgd dat het een onvergetelijke feest wordt! Dit alles is al te boeken voor 27,50 euro per kind. (min. 5 kinderen)

Wat moet je niet vergeten?
Neem zelf een set kleding mee, waar jij waanzinnig gaaf mee op de foto wil.
Vergeet geen accessoires mee te nemen om het helemaal compleet te maken. Bijv.: een boa, leuke hoed, handschoenen, kettingen en haaraccessoires enz. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via email of telefonisch op telefoonnummer 030-6921961


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Call Now ButtonBel ons!