Uitvaart Fotografie

Uitvaartfotografie komt steeds vaker voor bij begrafenissen of crematies, omdat het bij het herinneren van een overleden dierbare heel belangrijk kan zijn. Sluiten van de kist, Een laatste hand op de kist, De traan & lach, het samen zijn, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Alles wordt met respect en discreet op de foto gezet.

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Voor veel nabestaanden helpt het om beelden van de uitvaart terug te kijken. Er is maar één kans om de uitvaart mooi in beeld te brengen. De beelden geven steun aan nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Ook voor kinderen is uitvaartfotografie vaak belangrijk. Zij stellen de rouw vaak uit. Op het moment dat ze eraan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over de overledene.

In overleg bespreken wij met jullie of met de begrafenisondernemer de momenten die jullie graag willen laten fotograferen. De kosten van uitvaartfotografie zijn afhankelijk van het aantal uren dat ik aanwezig ben en hoe jullie de foto’s geleverd willen hebben. Dit kan digitaal zijn maar ook verwerkt in een fotoboek. Voor meer informatie kunnen jullie contact met ons opnemen.


Call Now ButtonBel ons!