Portret-, Familie- en kinderfotografie

Portret-, familie-, kinderfotografie

Een verjaardag of geboorte, een andere speciale gelegenheid of gewoon ‘zomaar’. Er zijn vele redenen om een mooi portret te laten maken. Voor zowel een standaard als een artistieke portretfoto bent u bij mij aan het juiste adres. Ik beschik over een eigen studio (tot 13 personen), maar ik maak ook portretten op locatie. Kijk voor meer voorbeelden in de fotogalerij 
Heb je een portret nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

CF064049 20x20

Online of in de studio bestellen

Voordat we de fotosessie gaan doen, bespreken we de mogelijkheden. Hoe willen jullie gefotografeerd worden en welke kleding kunnen jullie het beste aantrekken bijvoorbeeld. Ik maak voor jullie een selectie die jullie in de studio of online kunnen bekijken.

 

Foto, Canvas, Glas, Hout, Aluminium, Dibond

U kunt o.a. kiezen voor een afdruk op fotopapier, canvas, alluminium, glas, plexigas of liqed gloss. In de fotostudio hebben wij alle voorbeelden hangen. De fotoprints en canvassen printen wij in eigen huis. De andere prints laten wij bij vakbedrijven printen. In onze fotogalerij staan diverse voorbeelden. Als u denkt dat onze familie-portretten bij u en uw familie passen neem dan contact met ons op voor een afspraak. Klik hier voor prijsinformatie. Wil je meer informatie hierover bel of mail ons.

Presenteer uw foto’s eens op een andere manier
Uw fotosessie mooi gepresenteerd in een ronde box of een houten box. Hoe gaaf is dat!
Voor meer informatie over deze manier van presenteren van uw foto’s neemt u contact met ons op.

Wij vertellen u er graag meer over.


Call Now ButtonBel ons!