Portret-, Familie- en kinderfotografie

130928_MG_9184Portret-, familie-, kinderfotografie

In onze studio of op een locatie kunnen wij van u een mooi portret maken. Er zijn altijd wel gelegenheden om een portretfoto te laten maken. Uiteraad maken wij ook kinder-, familie- en dierenfoto’s. Voor het maken van een portret nemen wij alle tijd. U heeft de keuze uit kleur, zwart-wit of sepia foto’s. Tevens maken wij ook zwangerschaps-foto’s. Ook is het mogelijk om een grote serie te laten maken. Er word in diverse poses gefotografeerd. U kunt keuze maken tussen meerdere losse foto’s of een compositie uit meerdere foto’s. Kijk voor meer voorbeelden in de fotogalerij .

 

 

 

 

 

CF064049 20x20

Online of in de studio bestellen

Een familieportret in de fotostudio kunnen wij maken tot 13 personen. In onze studio wordt vooraf besproken wat de mogelijkheden zijn voor een familieportret. Dit gaat niet alleen om hoe jullie op de foto gaan, maar ook welke kleding jullie het beste aan kunnen trekken. Als de fotosessie gemaakt is, worden de foto’s geselecteerd door de fotograaf. De selectie kan je in de studio bekijken en bestellen. Tevens is het mogelijk om via een persoonlijke link de foto’s te bekijken op internet. Foto’s kunnen van klein tot groot worden afgedrukt in kleur, zwart-wit of in sepia.

 

 

 

 

 

001

Foto, Canvas, Glas, Hout, Aluminium, Dibond

U kunt kiezen voor een afdruk op fotopapier, canvas, alluminium, glas, plexigas of liqed gloss. In de fotostudio hebben wij alle voorbeelden hangen. De fotoprints en canvassen printen wij in eigen huis. De andere prints laten wij bij vakbedrijven printen. In onze fotogalerij staan diverse voorbeelden. Als u denkt dat onze familie-portretten bij u en uw familie passen neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wil je meer informatie hierover bel of mail ons.