Newborn fotografie Zeist

Newborn fotografie

Newborn

De allereerste dagen van jullie baby wil je graag vastleggen als herinnering die je nooit meer kan worden afgenomen. Newborn shoots worden binnen de drie weken gefotografeerd. (beste periode is rond de tweede week). Op deze leeftijd slapen de baby’s nog veel en zijn nog flexibel om in mooie poses te leggen, dit hebben ze namelijk maar een paar dagen. Voordat je het weet is jullie newborn een baby door het huis kruipt… Bekijk onze foto’s in de fotogalerij

 

 

 

 

Newborn fotografie

Fotostudio of thuis

De sessie kan in de fotostudio, maar ook bij jullie thuis worden gemaakt. Wij nemen ruim de tijd voor de sessie en is er ruimte om ook tussendoor te voeden. Naast het fotograferen van de baby zal ik uiteraard ook een familieportret maken.

 

 

 

 

 

 

Newborn fotografie

Geboortekaart, online of in de studio bestellen

De foto’s zijn uiteraard te gebruiken voor uw persoonlijke geboortekaartjes. Wij kunnen de foto leveren voor drukwerk, desgewenst met tekst(en). Als de fotosessie gemaakt is, worden de foto’s geselecteerd door de fotograaf. De selectie kan je in de studio bekijken en bestellen. Tevens is het mogelijk om via een persoonlijke link de foto’s te bekijken op internet. Foto’s kunnen van klein tot groot worden afgedrukt in kleur, zwart-wit of in sepia. U kunt kiezen voor een afdruk op fotopapier, canvas, alluminium, glas, plexigas of liqed gloss. In de fotostudio hebben wij alle voorbeelden hangen. De fotoprints en canvassen printen wij in eigen huis. De andere prints laten wij bij vakbedrijven printen. In onze fotogalerij staan diverse voorbeelden. Wil je meer informatie over zwangerschapsfotografie bel of mail ons.