Zwangerschaps fotografie

Img 7030

Zwanger!

Jullie zijn zwanger!  Jullie zwangerschap is een hele bijzondere tijd in jullie leven. Misschien de eerste of wellicht de tweede of derde. Het maakt niet uit. Je bent een mama in wording en trots op je zwangerschap en buik!  Laat je zwangerschap dan ook stijlvol vastleggen. Wij fotograferen je buik in diverse stijlen. Een zwangerschapssessie is een mooie herinnering aan de zwangerschap. In negen maanden groeit er een klein mensje in je buik. U kunt keuze maken tussen meerdere losse foto’s of een compositie uit meerdere foto’s. Kijk voor meer voorbeelden in de fotogalerij.

 

 

 

 

 

Stijlen

Jullie kunnen kiezen voor een sessie in diverse stijlen. Zoals bijvoorbeeld; In kleding, alleen, met elkaar, buik in doeken, bedekt naakt, naakt of met accessoires. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met broertjes en zusjes op de foto te gaan. Vooraf geven jullie aan wat jullie willen en samen bespreken wij de mogelijkheden. Wij nemen ruim de tijd om een sessie te maken van jullie. Ook kan de sessie op locatie gemaakt worden. Dit kan bij jullie thuis zijn in de babykamer, woonkamer of slaapkamer maar ook op een buitenlocatie.

 

 

 

 

 

Groeisessie, geboortekaartje

Ook is het mogelijk om een groeisessie te laten maken. Dit houdt in dat je om de drie maanden een sessie laat maken. Aan het eind van de zwangerschap heb je een mooi overzicht van de groei van de buik. De foto’s zijn uiteraard te gebruiken voor uw persoonlijke geboortekaartjes. Wij kunnen de foto leveren voor drukwerk, desgewenst met tekst(en). Als de fotosessie gemaakt is, worden de foto’s geselecteerd door de fotograaf. De selectie kan je in de studio bekijken en bestellen. Tevens is het mogelijk om via een persoonlijke link de foto’s te bekijken op internet. Foto’s kunnen van klein tot groot worden afgedrukt in kleur, zwart-wit of in sepia. U kunt kiezen voor een afdruk op fotopapier, canvas, alluminium, glas, plexigas of liqed gloss. In de fotostudio hebben wij alle voorbeelden hangen. De fotoprints en canvassen printen wij in eigen huis. De andere prints laten wij bij vakbedrijven printen. In onze fotogalerij staan diverse voorbeelden. Wil je meer informatie over zwangerschapsfotografie bel of mail ons.

 

 

Speciale aanbieding:
Hoe leuk is het om een fotosessie te hebben van zowel de zwangerschap en als de baby geboren is!

Wij bieden een combinatie shoot aan voor een aantrekkelijke prijs.
– 2x een fotoshoot Mama in wording (+/- 37 weken) en een new born shoot
– 1x een fotoalbum met 8 foto’s
– 1x usb met 20 digitale foto’s
– geleverd in een box
voor 225 euro