Brandweerman in de dop

Brandweerman in de dop

Categorie : Hulpdiensten

151030-6
De 3-jarige Seb uit Bilthoven wist donderdagmiddag niet wat hem overkwam toen hij door de brandweer werd opgehaald voor een verassingsmiddag. de peuter is helemaal gek van de brandweer. De grootouders van Seb kregen een flyer van de brandweer voor werving van nieuwe vrijwilligers in de bus, deze gaven zij aan Seb. De moeder van Seb schreef namens hem een sollicitatiebrief. Toen de brandweer de mail lazen waren zij zo onder de indruk dat hij werd uitgenodigd op de kazerne.151030-7

151030-8
Met een tankautospuit werd Seb samen met zijn broer Mik en ouders opgehaald. Op de brandweerkazerne keek Seb zijn ogen uit tussen en in de voertuigen. Hoe mooi is het om samen met een brandweerman omhoog te gaan met de ladder. Ook mochten de broers een “vuur” blussen. Met de hoge druk spuiten kon men de vlammenbordjes om verspuiten. De middag werd afgesloten met de uitreiking van een brandweerdiploma en een glaasje ranja… De VRU (Veiligheidsregio Utrecht) benadrukt dat de verassingsmiddag niet gebruikelijk is en dat dit een uitzondering is.

151030-9

151030-10

Seb van 3 uit Bilthoven had donderdag de middag van zijn leven. Seb is groot brandweerfan. Toen de werfingsfolder van de brandweer in de bus viel wist Seb het wel. Hij wilde bij de brandweer. De moeder van Seb besloot een mail te sturen naar de brandweer. Hierin beschreef de moeder de passie van kleine Seb. De brandweer vond de mail zo aandoenlijk dat men besloot de kleine man te verassen. Seb werd met zijn broer Mik opgehaald in een brandweerauto en meegenomen naar de kazerne voor een bezoek. Uiteraard mocht men ook zelf de brandweerspuit hanteren en met de ladder een stukje omhoog. De middag werd afgesloten met ranja en de uitreiking van een heus brandweerdiploma. De Brandweer benadrukt dat Seb een uitzondering is die een persoonlijke kijk achter de schermen kreeg.

151030-12

Brandweerman in Spé Bilthoven

 


Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Call Now ButtonBel ons!